Wiskunde en taal ter voorbereiding op middelbare school


Wiskunde

Wiskunde, een vak dat soms als uitdagend wordt ervaren door middelbare scholieren. Bij Studierijk geloven bieden wij de perfecte gelegenheid om zelfverzekerd aan het nieuwe schooljaar te beginnen.

 

Wil je direct van start gaan in de brugklas met mooie cijfers voor wiskunde? Bij Studierijk helpen we je daarbij. Onze weekendlessen bieden een voorproefje van wat je te wachten staat, en stellen je in staat om alvast de basisprincipes van wiskunde te ervaren en te oefenen. Tijdens de lessen behandelen we een breed scala aan onderwerpen, van kwadraten en wortels tot tabellen, grafieken en ruimtelijke figuren. We introduceren je in de wereld van algebra en meetkunde, en combineren theoretische uitleg met actieve oefeningen om de concepten echt eigen te maken.


Taal

Taal, een vak dat cruciaal is voor effectieve communicatie en begrip. Een stevige basis in taal is essentieel voor succes op de middelbare school. Wil je een sterke start maken, en wil je vol vertrouwen aan het nieuwe schooljaar beginnen met sterke resultaten voor taal? Bij Studierijk helpen we je daarbij. Onze weekendlessen bieden een voorproefje van wat je te wachten staat, en stellen je in staat om alvast de basisprincipes van taal te ervaren en te oefenen. Tijdens de lessen behandelen we een breed scala aan onderwerpen, van grammatica en spelling tot begrijpend lezen en schrijfvaardigheid. We introduceren je in de wereld van literatuur en tekstanalyse, en combineren theoretische uitleg met actieve oefeningen om de taalconcepten echt eigen te maken. 


Voor wie zijn de lessen bedoeld?

Onze weekendlessen zijn geschikt voor alle leerlingen die zich voorbereiden op de brugklas, ongeacht hun niveau. Dus je bent van harte welkom als je VMBO, Havo of Vwo advies hebt gekregen.


Dagen en tijden

De lessen zijn op de zondag. De lessen starten zondag 10 maart.

 

13.30 - 14.30: wiskunde vmbo 

14.45 - 15.45: taal (alle niveaus)

16.00 - 17.00: wiskunde havo/vwo 


Tarieven

1 les (60 minuten) per week: € 65,- in de maand 

2 lessen (120 minuten) per week: € 120,-  in de maand 

 

Meer informatie opvragen kan via 06-43756117 of via het contactformulier op deze website.