Wie zijn wij?


Meester Süleyman

Hoi. Ik ben meester Süleyman. Ik ben 43 jaar oud en ben geboren en getogen in Dordrecht. Een echte schapenkop dus. Ik heb twee geweldige kinderen. 

 

Na mijn opleiding commerciële economie aan de Haagse Hogeschool heb ik een aantal jaar gewerkt als communicatieadviseur bij een gemeentelijke instelling. Hierna heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs en heb gewerkt als docent commerciële economie op een mbo. Vervolgens als docent handel en administratie op een vmbo. Na deze onderwijservaringen wilde ik de overstap maken naar het basisonderwijs. Ik heb hiervoor de Pabo afgerond en werk inmiddels al 13 jaar als leerkracht op een basisschool in Dordrecht. 

 

Studierijk heb ik opgericht in 2017 en sinds die tijd probeer ik kinderen op een hoger niveau te brengen door extra ondersteuning aan te bieden. 

 

Lerarenteam geeft de lessen 

 

Ik heb de lessen sinds 2017 steeds zelf gegeven. Inmiddels hebben we ook een lerarenteam, dat de lessen gedeeltelijk van mij heeft overgenomen. Zowel op de zaterdag als op de zondag geef ik nog af en toe les.