Huiswerkbegeleiding middelbare scholieren


Aanbod

Persoonlijke hulp

Wij bieden individuele ondersteuning die is afgestemd op de behoeften van elke leerling. Onze mentoren creëren een persoonlijke band, begrijpen de uitdagingen van de leerling en bieden gerichte hulp om hun academische vaardigheden te verbeteren. 

 

Waarom huiswerkbegeleiding?

Huiswerkbegeleiding vormt de sleutel tot academisch succes. Het helpt leerlingen bij het ontwikkelen van essentiële studievaardigheden, versterkt zelfvertrouwen en bevordert zelfstandig leren. Door structuur en ondersteuning aan te bieden, stimuleert het een effectieve leeromgeving buiten het klaslokaal.

 

Hoe werkt huiswerkbegeleiding?

Onze huiswerkbegeleiding biedt een gestructureerde omgeving waarin leerlingen hun huiswerk maken onder begeleiding van deskundige mentoren. Ze krijgen hulp bij plannen, begeleiding bij vragen, hulp bij toetsen en overhoringen en een rustige plek om geconcentreerd te studeren.

 

Voor welke leerlingen geschikt?

Onze huiswerkbegeleiding is geschikt voor leerlingen van alle niveaus die extra ondersteuning nodig hebben bij het organiseren van hun studie, het verbeteren van hun academische vaardigheden of het vergroten van zelfvertrouwen in hun leerproces.


Leren leren

Studievaardigheid

Naast huiswerkbegeleiding leren we leerlingen studievaardigheden die hen helpen efficiënt te leren. Dit wordt het 'Leren leren' genoemd. Het omvat het aanleren van methoden zoals actief luisteren, samenvatten en plannen, evenals strategieën om examenstress te verminderen. 

 

Zelfstandigheid

Het doel is om zelfstandig leren te bevorderen en leerlingen de tools te geven om informatie te begrijpen, te verwerken en toe te passen. Dit stelt hen in staat om niet alleen de lesstof te beheersen, maar ook om dit efficiënt te gebruiken in diverse situaties, waardoor ze cruciale vaardigheden verwerven voor een leven lang leren. 


Dagen en tijden

Wij bieden de huiswerkbegeleiding aan op de onderstaande dagen en tijden:

 

Maandag: 15.00 tot 18.00 uur 

Dinsdag: 15.00 tot 18.00 uur 

Donderdag: 15.00 tot 18.00 uur 

 

Je kan per dag 3 uur gebruik maken van huiswerkbegeleiding. 


Tarieven

Opties voor 1, 2 of 3 dagen

 

We bieden flexibele tarieven voor huiswerkbegeleiding op basis van de behoeften van de leerling. Kies uit onze opties voor 1, 2 of 3 dagen per week om de ondersteuning te krijgen die het beste past bij jouw schema en doelen.

 

Eenmalige inschrijfgeld: € 25,- 

1 dag begeleiding: € 175,- per maand. 

2 dagen begeleiding: € 225,- per maand. 

3 dagen begeleiding: € 250,- per maand. 

 

Inschrijven?